People photography.

En bra bild är som en bra dikt. Du förstår den direkt men kan inte förklara varför.

Att känna sig trygg framför kameran är otroligt viktigt, det är först då man kan slappna av och våga agera/modella. Men det är lättare sagt än gjort eftersom de allra flesta till att börja med känner sig obekväma och ovana.

Det är ytterst svårt att inte påverkas av kundens förväntningar. Speciellt när man fotograferar människor eftersom det är de små förändringarna i kombination med skuggor och former som helt plötsligt får modellen att stå ut i.

Halle 800

En bra bild är som en bra dikt. Du förstår den direkt men kan inte förklara varför.

Treklipp 2

Treklipp

Uppdragsporträtt.

Posted by on Mar 27, 2014 in People Photography | 0 comments

Uppdragsporträtt.

En proffsig företagspresentation av medarbetarna är ett effektivt sätt om man vill bygga relationer. Företaget visar inte bara upp sig för sina blivande och sina befintliga kunder, det ger även stolta medarbetare som i sin tur ökar företagets värde och attraktionskraft som arbetsgivare. Allt detta bara på den subjektiva känslan som bilder kan förmedla. Så hur mycket får en fotografering av personalen kosta när man vet att vinsten kan bli väldigt stor? Photography changes everything. När man bestämmer sig för att fotografera medarbetare gäller det att ha is i magen. Alldeles för många företag låter personalen komma med synpunkter på allt rörande fotograferingen till den slutgiltiga formgivningen vilket slutar i att ingen blir nöjd. Mina mest nöjda kunder är de som tryggt förlitar sig på att jag kan mitt jobb. De förstår att jag ser på deras personal utan förutfattade meningar eftersom jag inte känner någon. Det samma gäller även besökarna som kommer till deras hemsida....

read more